Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

NEOARCTIC Workshops

13. november 2017 kl. 16:30 - 31. marts 2030 kl. 19:30

I samarbejde med ATU Midt, Performing Arts Platform og Quonga byder Hotel Pro Forma på to forskellige workshops på samme aften, med afsæt i oplevelsen af NEOARCTIC og med fælles introduktion og opsamling.

Governance
– Klimaforandringer og menneskets påvirkning af jordens økosystemer er mere og mere påtrængende emner på den globale dagsorden. I denne workshop vil de store samfundsmæssige perspektiver i NeoArctic, menneskets rolle og politikkens muligheder blive diskuteret med afsæt i kvalificerede oplæg.
Workshoppen ledes af Rasmus Vincentz, Habitats Aps og Højskolernes Forening.

Visuals
– I NeoArctic er det visuelle udtryk meget stærkt. Hvad formidler billederne i NeoArctic? Hvilke følelser, hvilke spændinger afstedkommer de? Denne kreative workshop arbejder med billeder, foto, tegninger, baseret på publikums oplevelse af de visuelle elementer i NeoArctic og deres forståelse af det antropocæne.
Workshoppen ledes af Anne Mette Fisker Langkjer og Adam Ryde Ankarfeldt, som begge er del af det visuelle team bag NeoArctic.

Målgruppe: Gymnasieelever som deltager på ATU Midt, medlemmer af Quonga og andre interesserede. Vi har plads til 20 på hver workshop.

Tilmelding sker ved at sende en mail til lisbeth@hotelproforma.dk. Skriv i tilmeldingen hvilken af de to workshops du gerne vil deltage i.

Sted: Godsbanen, Aarhus.

Detaljer

Start:
13. november 2017 kl. 16:30
Slut:
31. marts 2030 kl. 19:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Godsbanen
Skovgaardsgade 3
Aarhus C, 8000 Danmark

Arrangører

Hotel Pro Forma
Akademiet for Talentfulde Unge