Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

RE-Value – rethinking the value of arts and culture

8. november 2017 - 30. november 2027

112DKK - 1350DKK

RE-Value – konference om kunstens og kulturens værdi

 • Hotel Pro Forma er glade for at denne konference ligger samtidig med at NEOARCTIC er i byen. Her er en oplagt mulighed for at sætte et aktuelt kunstværk i perspektiv og diskutere kunstens indvirkning på hvad der rører sig i det samfund, det placerer sig i.

  Konferencens deltagere inviteres til at se NEOARCTIC torsdag den 9. november, og efterfølgende er Hotel Pro Forma med til at kuratere et keynote foredrag og en paneldebat om kunstens rolle i samfundsdebatten fredag den 10. november.

  Klik her for mere om panel og keynote.

  Mere information følger her på siden efterhånden som konferencens program falder på plads.

  Konferencen afholdes i regi af rethinkIMPACTS 2017, der står for den forskningsbaserede evaluering af kulturhovedstadsprojektet. Det foregår i et strategisk samarbejde mellem AU og Fonden Aarhus 2017. Som en del af partnerskabet afholdes en række konferencer, og RE-Value – Rethinking the Value of Arts and Culture er den sidste.

  Målgruppe
  Konferencen henvender sig til alle interesserede, primært forskere, praktikere og studerende nationalt og internationalt. Særpris til NEOARCTIC opnås via tilmelding til konferencen.

Detaljer

Start:
8. november 2017
Slut:
30. november 2027
Pris:
112DKK - 1350DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
http://conferences.au.dk/re-value/

Sted

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
Aarhus, 8000

Arrangører

Aarhus Universitet
Aarhus 2017
rethink IMPACTS