Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Lounge bar

9. november 2017 kl. 19:00 - 30. november 2027 kl. 23:00

NEOARCTIC-atmosfære med lyd, lys og cocktails

 • I forbindelse med NEOARCTIC inviterede Hotel Pro Forma indenfor til lounge bar. I tilknytning til scenerummet kunne publikum opleve et uformelt rum, der bød på helt særlig NEOARCTIC-atmosfære, slappe af før og efter forestillingerne, nyde en cocktail med et arktisk tvist og summe over de store spørgsmål, NEOARCTIC rejser.

  En kunstinstallation til skiftende behov
  Loungens fysiske rum var en visuel-auditiv installation, som prægede rummet for foyer, garderobe, bar og billetområde på vej ind til NEOARCTIC. Undervejs kiggede medvirkende fra forestillingen forbi til et uformelt møde. De besøgende kunne gå på opdagelse, debattere, reflektere eller bare læne sig tilbage og slappe af.

 • Hotel Pro Formas praktikanter står bag
  Det er Hotel Pro Formas dygtige praktikanter, der har skabt loungens arkitektoniske fremtoning og de kunstneriske elementer af fysisk installation, lydinstallation mv. Praktikanterne har forskellige baggrunde inden for visuel kunst, lyd- og lysdesign, videodesign, arkitektur, dramaturgi og scenekunst samt arts management. De arbejder som et team i Hotel Pro Formas produktionskontor og atelier i København i tre måneder, hvor de dels udforsker de tekniske muligheder inden for kunsten, og dels med-udvikler Hotel Pro Formas værker. I denne anledning har vi taget hele flokken med til Aarhus til en turbulent uge i Filmbyen.

  Baren blev skabt og drevet i samarbejde med AARHUS VOLUME fra Institut for (X), Godsbanen.

  Målgruppe
  Loungen var åben for alle – også interesserede, der ikke har købt billet til forestillingen.

Detaljer

Start:
9. november 2017 kl. 19:00
Slut:
30. november 2027 kl. 23:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Filmby Aarhus, Studie 2
Filmbyen 23
Aarhus C, 8000

Arrangør

Hotel Pro Forma
Telefon:
32 54 02 17
E-mail:
mail@hotelproforma.dk
Hjemmeside:
www.hotelproforma.dk