Lounge bar med Aarhus Volume

Marie Büchertblog0 Comments

Lounge bar med Aarhus Volume


Vi har netop lavet aftale med Aarhus Volume om at de kommer til at stå for baren i vores Lounge, som man kan besøge før og efter NEOARCTIC i de dage, vi spiller forestillingen i Aarhus. Det glæder vi os rigtig meget til.

Aarhus Volume er i sin grundform en forening af unge iværksættere som laver arrangementer, primært fester og koncerter, til bylivet i Aarhus.

Lounge med bar og installationer
Når Hotel Pro Forma kommer til Filmbyens Studie 1 med NEOARCTIC, rykker Aarhus Volume ind i Studie 2 og skaber en bar i samarbejde med Hotel Pro Formas internationale hold af kunstneriske praktikanter. Rummet er stort og kommer til at rumme baren, installationer af lyd, lys, video og andre visuelle elementer beslægtet med NEOARCTICs kunstneriske udtryk.

Loungen kommer til at være åben før og efter hver forestilling – også for interesserede, som ikke har billet til NEOARCTIC.

Stærke Aarhus-iværksættere
Den største begivenhed, foreningen lægger navn og kræfter til, er Aarhus Volume Gadefesten, som i 2017 afholdes lørdag den 17. juni. Her præsenteres street-sport, graffiti, street-food, gadekunst og et væld af koncerter. Gadefesten høster stor ros for den gode stemning. Den er en af flere i en lange række arrangementer som Aarhus Volume holder hen over året.

Til hverdag holder Aarhus Volume til på Godsbanen som en del af iværksætterplatformen Institut for (X) og har kontor i A-huset.

Vi ser virkelig frem til samarbejdet, både fordi Aarhus Volume er lige i kernen af hvad der rører sig på barscenen i byen, og fordi vi glæder os til at matche dem op med efterårets hold af kreative praktikanter hos Hotel Pro Forma.

Se mere om Aarhus Volume og Institut for (X)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *